Συνταγή Σουντέ με βάφλα σφενδάμου βατόμουρου

200
Συνταγή Σουντέ με βάφλα σφενδάμου βατόμουρου
*Η SUGAR MAPLE notes συμμετέχει στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC και σε άλλα διαφημιστικά προγράμματα θυγατρικών. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Παρακαλώ δείτε την πολιτική αποκάλυψης μου.

Αυτό το κατάστημα έχει αποζημιωθεί από την Collective Bias, Inc. και τον διαφημιστή του. Όλες οι απόψεις είναι μόνο δικές μου. #MySummerSweets #CollectiveBias

Συνταγή Σουντέ με βάφλα σφενδάμου βατόμουρου

Blueberry Maple Waffle Sundae

Ποιος είναι έτοιμος να ξεκινήσει το καλοκαίρι με παγωτό; Αν γνωρίζετε καλά την οικογένειά μου, ξέρετε ότι ΑΓΑΠΟΥΜΕ το παγωτό μας. Έχω μια νόστιμη ιδέα συνταγής για sundae που συνδυάζεται εύκολα και, φυσικά, νόστιμη.

Είμαι λίγο εμμονή με το τοπικό καθαρό σιρόπι σφενδάμου, το οποίο είναι η έμπνευση για το παρασκεύασμά μου από το sundae. Το ονομάζω το Blueberry Maple Waffle Sundae και υπάρχουν μόνο μερικά βασικά συστατικά για να φτιάξετε αυτό το φρέσκο ​​γευστικό επιδόρπιο.

Συστατικά Blueberry Maple Waffle Sundae

Χρησιμοποιώ κρεμώδη Παγωτό βανίλια Blue Bunny ως βάση, πασπαλίστε το με φρέσκα βατόμουρα, ένα στροβιλισμό από Reddi-wip χτυπημένη επικάλυψηένα γενναιόδωρο ψιλόβροχο σιρόπι σφενδάμου, κομμάτια ζεστές τραγανές βάφλες και μια δόση κανέλας για λίγη επιπλέον κλωτσιά.

Crispy Waffles Blueberry Maple Waffle Sundae

Το κόλπο είναι να σερβίρετε το sundae όσο τα κομμάτια της βάφλας είναι ακόμα ζεστά. Άρπαξα μια βάφλα από την κατάψυξή μου, την έσκασα στον φούρνο της τοστιέρας και μετά συναρμολόγησα την υπόλοιπη ενώ η βάφλα μου έγινε τοστ. Μαζέψτε την ποσότητα που επιθυμείτε Blue Bunny Vanilla παγωτό γεμάτο διασκέδαση για σκέτη απόλαυση. Απελευθερώστε τη χαρά του Reddi-wip χτυπημένη επικάλυψη στροβιλίζοντας ακριβώς τη σωστή ποσότητα από πάνω. Μπορείτε να βρείτε και τα δύο αυτά προϊόντα στη Walmart.

Το Thompson Acres Pure Maple Syrup σερβίρεται στο Blue Bunny Vanilla Ice Cream

Πάρτε μια κουταλιά από το αγαπημένο σας αγνό σιρόπι σφενδάμου. Οι φίλοι μας αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους χτυπώντας τα δικά τους δέντρα φέτος και μας χάρισαν ένα βάζο από την πρώτη τους παρτίδα. Πάντα μου άρεσε το σιρόπι σφενδάμου σε παγωτό βανίλια! μμ!

Προσθέστε κομμάτια από τις φρυγανισμένες βάφλες και λίγη κανέλα και το Blueberry Maple Waffle Ice Cream Sundae είναι έτοιμο να το απολαύσετε.

Συνταγή Blueberry Maple Waffle Sundae με παγωτό Blue Bunny και Reddi-wip

Σουντέ με βάφλα σφενδάμου βατόμουρου

Έχω μια εκτυπώσιμη κάρτα συνταγής παρακάτω και μπορείτε επίσης να δείτε πού ακριβώς τη βρήκα Παγωτό βανίλια Blue Bunny και Έξτρα κρεμώδες γαρνίρισμα με σαντιγί στη Walmart.

Ποια είναι η αγαπημένη σας συνταγή για sundae για να απολαύσετε μια γλυκιά καλοκαιρινή μέρα; Θα ήθελα πολύ να ακούσω στα σχόλια παρακάτω!

Παγωτό βανίλιας σφενδάμου βάφλα βατόμουρου

Καρφιτσώστε το!

Blueberry Maple Waffle Sundae Recipe with Vanilla Ice Cream - Perfect Summer Dessert #Recipe #IceCream #Dessert #MapleSyrup #Vanilla #Waffles #Summer #DessertRecipe #IceCreamSundae #Sundae

Blueberry Maple Waffle Sundae

22-05-2018 06:55:05

  1. Παγωτό βανίλια Blue Bunny
  2. Φρέσκα βατόμουρα
  3. Reddi-wip χτυπημένη επικάλυψη
  4. Περιχύστε σιρόπι σφενδάμου
  5. Κομμάτια από καυτές τραγανές βάφλες
  6. Παύλα κανέλας για λίγη επιπλέον κλωτσιά.

Σημειώσεις SUGAR MAPLE https://sugarmaplenotes.com/

Leave a Reply