Συνταγή για φρέσκο ​​παγωτό χιονιού

42
Συνταγή για φρέσκο ​​παγωτό χιονιού
*Η SUGAR MAPLE notes συμμετέχει στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC και σε άλλα διαφημιστικά προγράμματα θυγατρικών. Αυτή η ανάρτηση μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Παρακαλώ δείτε την πολιτική αποκάλυψης μου.

Όταν είσαι παιδί, τίποτα δεν είναι πιο συναρπαστικό από το φρέσκο ​​χιόνι! Πόσο περισσότερη διασκέδαση θα είχαν τα παιδιά σας αν μπορούσαν να φτιάξουν φρέσκο ​​παγωτό χιονιού για να το απολαύσουν ως παραδοσιακή απόλαυση;!

Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, φρέσκο ​​χιόνι σήμαινε μια μέρα που ακυρώνονταν το σχολείο και μπορούσαμε να παίξουμε αντ ‘αυτού, μια μέρα με έλκηθρο ή να χτίζουμε οχυρά στο χιόνι, μια μέρα με ζεστό κακάο και άλλες χειμωνιάτικες λιχουδιές. Αλλά, δεν είχα ποτέ φρέσκο ​​παγωτό χιόνι πριν από σήμερα!

Τα παιδιά και εγώ φτυαρίσαμε το χιόνι και το παίξαμε πριν πάμε στο σπίτι για να ζεσταθούμε. Μετά, έβγαλα λίγα υλικά για να φτιάξουμε το φρέσκο ​​παγωτό χιονιού. Το γάλα, η ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας, το αλάτι και τα αγαπημένα σας πασπαλίσματα είναι τα μόνα που χρειάζεστε. Λοιπόν, και ΧΙΟΝΙ φυσικά!

Συνταγή για φρέσκο ​​παγωτό χιονιού για μια μέρα χιονιού

Συστατικά συνταγής για φρέσκο ​​παγωτό χιονιού

Ανακατέψτε τα πάντα εκτός από το χιόνι από πριν σε ένα μεταλλικό μπολ, αν έχετε. Στη συνέχεια, βγείτε έξω και μαζέψτε περίπου 6-8 φλιτζάνια φρέσκο ​​χιόνι. Σιγά σιγά τα ανακατεύετε όλα μαζί, τα βγάζετε σε μπολ και προσθέτετε τα αγαπημένα σας πασπαλίσματα! Τα παιδιά νόμιζαν ότι ήταν η πιο ωραία απόλαυση ποτέ! Γέλασαν και βρήκαν διάφορους τρόπους για να το φτιάξουν την επόμενη φορά που χιόνισε.

Η Εύη θέλει να προσθέσει χρώμα τροφίμων την επόμενη φορά για να έχει μωβ φρέσκο ​​παγωτό χιονιού! Θα ήταν επίσης διασκεδαστικό να προσθέσετε φρέσκα μούρα ή σάλτσα σοκολάτας. Θα ήθελα ακόμη και να δοκιμάσω μια χελώνα τζούρα! Το αγαπημένο μου 🙂

Νιώθω ότι αυτή θα είναι η νέα μας οικογενειακή παράδοση και κάτι που τα παιδιά θα ενθουσιάζονται πολύ με κάθε χειμώνα, όταν αρχίσει να πέφτει το φρέσκο ​​χιόνι.

Υλικά συνταγής για φρέσκο ​​παγωτό χιονιού - Παιδική συνταγή

ΦΡΕΣΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΧΙΟΝΙ ΥΛΙΚΑ

 • 1 φλιτζάνι γάλα (εγώ χρησιμοποίησα πλήρες)
 • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
 • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
 • 1 σέικ αλάτι
 • 6-8 φλιτζάνια φρέσκο ​​χιόνι

Εκτυπώσιμη κάρτα συνταγής Fresh Snow Ice Cream παρακάτω.

Χρειάζεστε μια συνταγή ζεστού καφέ για τον εαυτό σας; Πήγαινε εδώ. Ψάχνετε για περισσότερες συνταγές; Δείτε τα εδώ.

Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά

Συνολικός χρόνος
10 λεπτά

Συστατικά

 • 1 φλιτζάνι γάλα (εγώ χρησιμοποίησα πλήρες)

 • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη

 • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

 • 1 σέικ αλάτι

 • 6-8 φλιτζάνια φρέσκο ​​χιόνι

Οδηγίες

 1. Ανακατέψτε τα πάντα εκτός από το χιόνι από πριν σε ένα μεταλλικό μπολ, αν έχετε.
 2. Στη συνέχεια, βγείτε έξω και μαζέψτε περίπου 6-8 φλιτζάνια φρέσκο ​​χιόνι.
 3. Σιγά σιγά τα ανακατεύετε όλα μαζί, τα βγάζετε σε μπολ και προσθέτετε τα αγαπημένα σας πασπαλίσματα!

Καρφιτσώστε το!

Συνταγή φρέσκου παγωτού χιονιού για μια μέρα χιονιού - Ιδέα για επιδόρπιο για παιδικό φαγητό - Ιδέα για χειμωνιάτικο επιδόρπιο - διασκεδαστικό παιδικό επιδόρπιο - επιδόρπιο χιονιού #συνταγή #επιδόρπιο #παιδικό φαγητό #χειμωνιάτικη συνταγή #παγωτό #snowday #kidsrecipe #kidsactivity

Leave a Reply